Vrijblijvend gesprek voor een cosmetische behandeling

Tijdens een ongehaast vrijblijvend gesprek met mij, Prof. dr. Berend van der Lei, krijgt u uitvoerig de gelegenheid om uw klachten en wensen te bespreken. Ook zal ik u vragen wat u verwacht van een eventuele behandeling die u in gedachten had. Vervolgens onderzoek ik het betreffende gebied om te kijken of en hoe uw probleem zou kunnen worden opgelost.

“Ongehaast, vrijblijvend, uitgebreid en een eerlijk advies ”

Prof. dr.  B. van  der Lei

mogelijkheden  uitgebreid besproken

Soms zijn er meerdere oplossingen mogelijk, soms ook niet. Dit zal ik uitgebreid met u bespreken, inclusief de voorbereidingen, de specifieke behandeling, de nazorg, de risico’s op complicaties en het te verwachten eindresultaat.

Voorbeelden van plastische chirurgie

Om u een goed beeld te geven van het te verwachten eind resultaat krijgt u meerdere voorbeelden te zien, waardoor u uiteindelijk zelf, in overleg en gesteund door een eerlijk en goed advies van mij, een goede en persoonlijke keuze voor een eventuele behandeling kan maken.

Een chirurgische behandeling die bij u past

Veiligheid en een behandeling die zo goed mogelijk past bij u wens en verwachtingspatroon staat voor mij voorop; wanneer ik niet overtuigd ben dat ik uw probleem voldoende kan oplossen zal ik dit ook duidelijk met u bespreken en u, indien mogelijk, een andere oplossing voorstellen.